refugiehuis
refugiehuis

adres

Kuin & Kuin Architecten
Sint Jorisstraat 133
5211 HA 's-Hertogenbosch

T 073-6123143
F 073-6130995
E info@kuinkuin.nl

51.68466,5.302244 kaart

routebeschrijving

Komende vanuit Eindhoven/Tilburg/Waalwijk
Volg de borden 's-Hertogenbosch (centrum). Bij het verkeersplein ter hoogte van hotel Royal houdt U rechts aan en volgt de Parklaan/Spinhuiswal tot aan de eerstvolgende stoplichten, voorbij het voormalige Paleis van Justitie. Links op de hoek bevindt zich het Refugiehuis. De entree bevindt zich in het torentje aan de kop van het monument.

Komende vanuit Utrecht/Nijmegen
Neem vanaf de rondweg s-Hertogenbosch de afslag Zuid bij het provinciehuis. Volg de borden naar het centrum tot de stoplichten op de Zuidwal/Hekellaan. Ga linksaf en volg de Zuidwal tot aan de stoplichten bij Bastion Oranje. Het refugiehuis bevindt zich er rechts schuin tegenover. De entree bevindt zich in het torentje aan de kop van het monument.

 

 

parkeren

(betaald) parkeren aan de Spinhuiswal, voorbij het voormalige Paleis van Justitie. Bij het Refugiehuis afslaan naar het parkeerterrein bij de Prins Bernhardstraat of parkeergarage de Wolvenhoek, ca 150 m verderop (nabij het nieuwe stadskantoor). 

openbaar vervoer

Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station via de Stationsstraat richting het centrum. Na de ABN-AMRO bank neemt u de 2e straat rechts (Kruisstraat). Ca 200 m. verder links aanhouden op de Y-splitsing (Snellestraat en verder). Deze weg volgen tot de stadswallen. Het Refugiehuis bevindt zich dan aan de rechterhand. De entree is in het torentje aan de kop van het monument.